протоиерей Игорь писал(а):
Цитата:
Выбачайце, але Вы трошкі лукавіце. Цікаўнасць а. Аляксея будзе вызначацца Вашым блаславеннем, асабліва пасля гэтай фразы.
Калі Вы блаславіце, то а. Аляксей сцяўшы зубы будзе весьці размову, калі - не, то думаю, што яму хапае послушаний (не ведаю беларускага эквівалента).
Я же просил вас относиться к себе более сдержанно и самокритично, а ранее просил избавить нас от своих выводов и обобщений. Очередной опус невпопад. Отец Алексий настоятель одного из минских приходов, как и я настоятель одного из минских приходов. Единственный кто имеет право ему давать или не давать благословение – это правящий архиерей. В Минской епархии это митрополит Минский и Слуцкий Филарет.
Да нет. Посты явно выходят за рамки приличия. Стиль жёлтой прессы – вначале домысел и слух, а потом «стеснительное» простите, я вас не имел ввиду…
Разве человек называющий себя
Цитата:
интеллигентом
при ведении дискуссии будет методически повторять оппонентам: непрафесіяналізм тут бачны вельмі хораша; асабліва, калі адказаць нечага и т.п.
Хочу переадресовать вам, вас же совет:
Сачы за сваімі словамі, асабліва, калі ў пэўнай галіне амаль што нічога не ведаешь. И ещё один: Прыводзячы аргументы асабістага кшталту (выпускаючы джына з бутэлькі) трэба памятаваць, што такі ж эквівалентны аргумент можа быць прыведзены да аўтара.
Не інтэлегент я. Так выхадзец з сялянска-працоўнага асяроддзя, які проста атрымаў вышэйшую адукацыю і працуе на дзяржаву.
Наконт, а. Аляксея - прамашка выйшла. Думаў, што Ваш клірык. Выбачайце.
Згодны і свае ж парады паспрабую выканаць.
Вы лічыце, што ўсе тое, што я назваў троўкі вышэй аб гістратычных парадыгмах - жоўтая прэса і бруд?
Я не ведаю шмат чаго і туды спрабую не лезці. Але нешта і мне вядома.
Вы проста не ведаеце, а. Ігар, як бывае
сорамна на пэўныя ўчынкі, якія робяцца ад імя святарства, калі іх каментуюць мае калегі. З гэтага і мая эмацыянальнасць, НАБАЛЕЛА.
Паспрабую ўстрымлівацца, таго ж жадаў бы і ад астатніх.